juni 22, 2017 admin

Välkommna till mitt liv


Hej!
Mitt namn är Per Lindblad och välkommna till min nya blogg! Här kommer jag lägga upp allt möjligt som berör mig och mitt liv just nu. Det kommer handla mycket om mäklare och fastighetsmäklarna som är mitt nuvarande arbete.

Just nu arbetar jag som sagt på fastighetsmärklarna i centrala Stockholm, här säljer vi allt ifrån stora fina villor till lite mindre bostadsrätter. Jag har flera kunder i bruk där jag ser till att de blir nöjda då jag alltid ser till kundens bästa.

Lite kort om fastighetsmäklarna:
Vi är en modern fastighetsbyrå som befinner sig i centrala Stockholm, vi har varit aktiva i över 20 år och alla älskar sitt jobb lika mycket här på fastighetsmäklarna. Vi hjälper dig att sälja din bostad och komma till rätt med din nya på ett väldigt smart och smidigt sätt. Är ni intresserad finns vi ett samtal iväg, läs mer om oss på vår hemsida.

Nu börjar solen komma in över Sveriges fina huvudstad och värmen stiger dag för dag. Shortsen kommer fram och benen blir brunare, försäljningen ökar snabbt och nöjda kunder får vi.

Det var allt för mig.

Tack för ni läst detta inlägg och kanske har ni lärt er något om mig eller mitt arbete.
Ha det så hörs vi!

Per Lindblad